Primaire shredder

HAAS Tyron Mobiel

Duurzaam

Duurzame keus

HAAS Tyron Mobiel

Capaciteit

25-100 ton per uur

Verbruik

Gewicht

18-45 ton

Aandijving

Diesel-Hydraulisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

Mobiele Shredder

TYRON, de robuuste primaire breker met twee assen maakt indruk met zijn enorme vermogen van maximaal 770 pk en zijn agressieve materiaalinvoer. Dankzij de intelligente HAAS dubbele as technologie is dit de ideale oplossing voor het effectief breken van zelfs de moeilijkste materialen. Twee versnipperingsassen worden onafhankelijk van elkaar aangedreven. Dit schijnbaar banale kenmerk heeft vele voordelen. Het toerental van de as, de draairichting en de omkeertijden kunnen op elk moment worden aangepast, afhankelijk van het materiaal. Het opwikkelen van draden en langvezelig materiaal wordt vermeden, de doorvoer wordt gemaximaliseerd!

Vergeleken met een synchroon lopende hakselaar, vermindert de HAAS TYRON slijtage en stilstandtijden. De solide constructie overtuigt met een hoge economische efficiëntie en een enorm lange levensduur - de oudste TYRON die vandaag nog in bedrijf is, heeft al meer dan 35.000 bedrijfsuren geklokt!


Asynchrone Assen

De HAAS TYRON is de ideale oplossing voor het effectief versnipperen van de moeilijkste materialen dankzij het "intelligente" 2 assen systeem.
Twee onafhankelijke hakselassen zorgen voor maximale flexibiliteit!
Het toerental van de as, de draairichting en de omkeertijden kunnen op elk moment door de klant worden aangepast, afhankelijk van het materiaal.
Wikkelen van draden en langvezelig materiaal wordt vermeden, doorvoer wordt gemaximaliseerd. Het intelligente en unieke systeem met 2 assen vermindert slijtage en stilstandtijden in vergelijking met synchrone shredders.

Krachtige bovenbandmagneet

Met de bovenbandmagneet voorkomt u dat er verontreiniging in het eindproduct zit.

  • hydraulisch in hoogte verstelbaar
  • kantelhoek bovendien handmatig verstelbaar
  • extra sterke neodymium magneet beschikbaar

Naar hartenlust samen te stellen.

De machine wordt standaard rijkelijk uitgerust geleverd met de laatste innovaties. Toch zijn er nog genoeg opties los te bestellen. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke opties voor u van meerwaarde kunnen zijn.

Standaard wordt de machine geleverd met geweldige opties zoals:

  • Verkeerslichtsysteem voor visuele herkenning van de bedrijfstoestand
  • Inklapbare overbrenging voor eenvoudige vervanging van de breekbalk en toegang tot de breekassen
  • Ruim en servicevriendelijk motorcompartiment
  • Zwenkbare koelbox met Cleanfix-System®
  • Gepantserde assen en gereedschap

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.