Afvalshredders

Al 30 jaar is HAAS dé naam in de wereld van het verkleinen van afval. Of u nu een oplossing zoekt voor groenafval, huisvuil, kunststof of metaal: onze shredders kunnen het aan.

Elektrisch aangedreven

Capaciteit tot 100 t/u

Lage operationele kosten

Minimaal onderhoud

Primaire shredder

Primaire shredders hebben grotere snijkamers, een hoger koppel en een groter verwerkingspotentieel. Zij kunnen een grotere verscheidenheid aan invoermateriaal verwerken, waaronder groter, complexer "afval".

Secundaire Shredder

Onze secundaire shredders zijn ideaal voor het verder verkleinen van materiaal in combinatie met een primaire voorshredder

Verklein- en sorteerinstallaties

We kunnen samen met u een oplossing op maat uitwerken voor uw specifieke operationele behoeften, voor een breed scala aan materialen: grofvuil en commercieel afval, afvalhout, huishoudelijk afval, PVC, kunststoffen, biomassa en gemengd sloopafval.

Pieter Dassen
Gerrit Ophof

Meer weten over onze wasinstallaties? Neem contact op!

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.