Zeefinstallaties

Wij weten als geen ander dat het hebben van de juiste zeef essentieel is. Niet één zeef is geschikt voor elke klus. Daarom hebben we een verscheidenheid aan zeven in ons assortiment. Schudzeven, trommelzeven, grove fractie: wij hebben een zeef voor elke klus.

Hoog rendement

Veelzijdig

Maatwerk

Variabele snelheid

Zeefmachines

Onze grove fractie zeven zijn ideaal voor het afzeven van materiaal tot 8mm. Door hun hoge doorvoercapaciteit zijn deze Anaconda zeefmachines geschikt om direct achter een breker te plaatsen.

Trommelzeven

Trommelzeven zijn ideaal voor het sorteren en classificeren van afval. De Anaconda trommelzeven hebben een hoge productie en zijn daarom uitermate geschikt voor het scheiden van grond uit vervuild afval. De zeefmachines van HAAS zijn speciaal ontworpen voor gebruik op recycling- en afvalverwerkingslocaties.

Pieter Dassen
Gerrit Ophof

Meer weten over onze wasinstallaties? Neem contact op!

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.