Wasinstallaties

Wash-bear heeft diverse wasinstallaties met een  zeer efficiënte technologie voor het scheiden van lichte materialen uit bouwpuin. De wasinstallaties zijn procesefficiënt en garanderen een scheiding van bijna 100% van onzuiverheden en minerale fracties. Wij hebben diverse modellen Wash-Bear die wij u kunnen leveren: Basic 100 | Pro 150 | Pro 190 | Track 190.

Elektrisch

CO2 Neutraal

Lage slijtage

Laag verbruik

Wash-Bear

De wash-bear® is een zeer efficiënte technologie voor het scheiden van lichte materialen uit bouwafval. De wash-bear® werkt volgens het beproefde drijf-zinkprincipe en scheidt lichte materialen uit zoals hout, kunststof en isolatiemateriaal betrouwbaar en schoon van de mineralen. De wash-bear® kan worden gebruikt om alle minerale materialen te reinigen, maar vooral RCL-bouwmaterialen.

Pieter Dassen
Gerrit Ophof

Meer weten over onze wasinstallaties? Neem contact op!

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.