Altijd de beste service.

We weten hoe belangrijk snelle, klantgerichte en goede service is, omdat u zo snel mogelijk door wil met uw werk. Machines gaan nooit stuk als ze stil staan, daarom zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk kunnen helpen, zodat u weer verder kan.

Ook kunt u nog steeds bij ons terecht voor onderdelen van SBM brekers.

Deze service kunnen wij altijd garanderen.

Onderhoud

Onderhoud

Wij weten als geen ander dat goed onderhoud van essentieel belang is in de recycling branche. Door goed onderhoud, houdt u uw productie hoog en beperkt u uw slijtage tot een minimum. De monteurs waar wij mee samenwerken zijn experts in het onderhoud van alle recyclingmachines.

Onderdelen

Onderdelenvoorziening

U kunt ons ten allen tijde bereiken voor het bestellen van onderdelen voor uw betoninstallatie, breker, zeef of shredder. Zelfs als wij uw merk niet verkopen, kunnen we toch onderdelen leveren tegen een competitieve prijs! U kunt onderaan deze pagina meteen meer info aanvragen of direct een bestelling doen.

Storingsdienst

Storingsdienst

Een storing komt altijd op ongelegen momenten. Daarom zorgen wij voor een snelle en deskundige hulplijn, zodat u snel weer verder kunt. Wij werken samen met lokale monteurs, maar ook met onze leveranciers zodat we op afstand veel kunnen betekenen.

Locatie

Instructie op locatie

Wij willen dat u en uw collega's altijd het maximale uit de machines kunnen halen. Daarom geven we graag instructie op locatie zodat we u kunnen instrueren over innovatieve functies van de machines die wij u leveren.

Zo kunnen wij u altijd helpen op de  momenten dat het nodig is.

Ondersteuning vanuit de fabriek

Mochten onze eigen monteurs er niet uitkomen, dan kunnen we altijd rekenen op ondersteuning vanuit de fabriek! Zowel op afstand als ter plaatse kunnen zij specifieke problemen verhelpen.

Logo Puinbreken Nederland

In bedrijfname SBM breker

Goede instructies zijn enorm van belang om het maximale uit de machines te halen. Daarom zorgen we er voor dat er altijd iemand ter plaatse is. Dit is niet alleen handig voor u, maar ook voor ons.

Het geheim van voorop lopen is..

Het geheim van voorop lopen is vroeg beginnen, daarom vindt u bij Ophof Recycling Equipment de meest innovatieve recycling machines, aangedreven door groene stroom, zodat u altijd voorop blijft lopen. 

Pieter Dassen
Gerrit Ophof

Meer weten over onze wasinstallaties? Neem contact op!

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.