Betoncentrales

De betoncentrales van SBM zijn semi-/ mobiel en hebben een hoge productiecapaciteit. Ze kenmerken zich door nieuwe maatstaven op het gebied van kostenbesparing. De Euromix serie heeft een lage montagetijd - slechts 480 minuten - en de geoptimaliseerde logistiek zijn twee essentiële factoren voor de efficiëntie van de supermobiele betoncentrales van SBM. De installatie is ontworpen om het hele jaar door 24 uur per dag te functioneren en is ideaal uitgerust voor alle klimaatvereisten. De Dynamix biedt u maximale flexibiliteit voor uw mobiele of stationaire toepassing. Daarnaast beschikt de Dynamix over optionele high-end comfortfuncties en is 24/7 betonproductie altijd mogelijk, zelfs bij vrieskou of hitte.

Hoge productiecapaciteit

Snelle installatie

Weinig benodigde voorbereiding

Lage transport- en exploitatiekosten

Mobiele betoncentrale

De containermobiele EUROMIX® is optimaal geschikt voor langdurige projecten. De SBM Euromix onderscheidt zich door korte montagetijden, optimale logistiek, hele jaar door operationeel en waardevastheid bij hoge capaciteiten. Zoals alle betoncentrales van SBM voldoet ook de container-mobiele versie aan de hoogste eisen volgens EN206.

Semi mobiele betoncentrale

Bent u op zoek naar een semi-mobiele betoncentrale en hebt u hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit, werkcomfort en veiligheid? Dan zit u helemaal goed met DYNAMIX® 2500!

Pieter Dassen
Gerrit Ophof

Meer weten over onze wasinstallaties? Neem contact op!

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.