Rotorbreker

SBM Remax 500

Duurzaam

Duurzame keus

Prijs

Op aanvraag

Bouwjaar

2023

Draaiuren

0 uur

Capaciteit

500 ton per uur

Verbruik

30 ltr

Gewicht

62 ton

Aandrijving

Diesel en/of elektrisch

Aant2al fracties

Zeefdekgrootte

Afmeting

Transport afmeting

16m x 3,2m x 3,75m

SBM Remax 500 | Mobiele rotorbreker

De Remax 500 heeft een aanvoercapaciteit tot ca. 500 ton per uur en een aanvoergrootte tot 800 mm. Deze imposante machine is diesel / elektrisch aangedreven. De Remax 500 onderscheidt zich, net als alle andere SBM brekers uit de Remax-serie, door zijn betrouwbaarheid (24/7, jaar-in-jaar-uit), lange levensduur en een perfect eindproduct.

Laat de machine het werk doen

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

Dit is een alt tekst met een tekst over de foto oftewel een alt text

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

MIA/Vamil toepasbaar

De overheid heeft ook door dat er verduurzaming mogelijk is in de recyclingbranche. Zij stimuleren dit door middel van MIA/Vamil investeringsregeling. Deze machine is geschikt voor deze regeling, hiermee verduurzaamt u en profiteert u van belastingvoordeel. Dubbel voordeel!

Krachtige Nazeef

De krachtige dubbel of enkeldeks nazeef kan de fracties die uit de breker komen perfect zeven. De zeef wordt, in tegenstelling tot die van de concurrentie, aan beide kanten aangedreven wat een krachtige slag oplevert.

Gerrit Ophof

Gerrit Ophof

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.