SMR

SMR 10/10/4

Duurzaam

Duurzame keus

SMR 10/10/4

Capaciteit

tot 200 ton per uur

Verbruik

Gewicht

33.5 ton

Aandijving

Diesel en/of elektrische

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

14 x 3 x 3.1 m

Afmeting (L x B x H)

Semimobiel breken

Met de SMR semimbiele breker bieden de perfecte oplossing voor het secundair en tertiair breken van zachte tot harde steen. Afhankelijk van de toepassing kunnen de zware en onderhoudsarme secundaire brekers en zeefinstallaties worden uitgerust met verschillende slaglijsten en zeefinstallaties. Deze brekers kunnen gebruikt worden voor het maken van zand of andere

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

Ondersteuning vanuit de fabriek

We demonstreren onze machines graag, zodat u weet wat de machine kan met uw materiaal. We krijgen hierin bijval van de fabriek, zodat u alle technische details van de machine kan ontvangen.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.