Semi mobiele betoncentrale

SBM Dynamix 2500

Duurzaam

Duurzame keus

SBM Dynamix 2500

Capaciteit

115 m3/h

Verbruik

Gewicht

Aandijving

Elektrisch

Betonproducten

Alle beton soorten

Volume menger

2,50 m3/batch

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

SBM Dynamix 2500

Bent u op zoek naar een semi-mobiele betoncentrale en hebt u hoge verwachtingen op het gebied van kwaliteit, werkcomfort en veiligheid? Dan zit u met de SBM Dynamix 2500 helemaal goed! Deze premium betoncentrale heeft een revolutionair design en een hoge functionaliteit. Of het nu gaat om een krachtige binnen- of bouwplaatsoplossing, economische complete systemen met eigentijdse materiaallogistiek in de kleinste ruimtes of een weerbestendige standplaats het hele jaar door in een kwetsbare wijk - de Dynamix 2500 voldoet aan alle eisen.

Het basismodel DYNAMIX® Standard met beproefde mengtechnologie kan naar behoefte worden uitgebreid met toepassingsspecifieke uitrustingspakketten uit het SBM-programma. Er wordt gebruikt gemaakt van moderne lichtlijnen met hoge isolatiewaarden voor de winterbekleding, waardoor u direct energie bespaart op verlichting en verwarming.

En natuurlijk biedt DYNAMIX® alles wat de uiterst flexibele SBM-betoncentrales kenmerkt: minimale inspanning bij transport en montage, duurzaam waarde behoud door hoogwaardige afwerking en modulaire aanpassing en uitbreiding voor de komende jaren.

Energie-efficiëntie

In de volledig gesloten winterversie zorgen hoogwaardige ISO-wanden en polycarbonaatpanelen voor een hoge warmte-isolatie (U-waarde van 1,1 W/m²K), zodat de installatie het hele jaar door onafhankelijk van de weersomstandigheden kan functioneren, zelfs onder extreme omstandigheden.

Kortere onderhoudstijden

Het nieuw ontwikkelde SBM hogedrukreinigingssysteem en de optimale toegang tot de menger- en weegplateaus beperken de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden tot een minimum.

Hoogste kwaliteit

"Verzinkt of gelakt" - de hoogwaardige materialen garanderen een duurzame en vooral veilige investering.

Economische voordelen

De basisversie van de DYNAMIX® mengeenheid wordt als één transporteenheid voorbekabeld en getest op uw bouwplaats afgeleverd. Dit bespaart operationele tijd en geld, zowel tijdens het transport als tijdens de installatie.

No items found.

DYNAMIX® Standaard

De basisuitrusting in voorgeïnstalleerde modulaire uitvoering en bewezen SBM-kwaliteit, alsmede een uitgebreide standaarduitrusting - geoptimaliseerd voor snelle veranderingen van locatie of gebruik binnen.

DYNAMIX® Zomer

De zomeruitvoering vult de basisuitvoering aan met een breed vrijdragend weerbestendig dak en uitgebreide servicetoegankelijkheid in het bereik van de kelner.

servicetoegankelijkheid in het bereik van het weegplateau.

DYNAMIX® Winter

Achter de aantrekkelijke bekleding van robuuste ISO-wand- en lichtbandpanelen gaat de zekerheid van een probleemloze werking ook bij bittere kou schuil; het innovatieve design is bovendien een optische highlight op elke bouwplaats.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.