Zeefmachines

Anaconda DF514

Duurzaam

Duurzame keus

Anaconda DF514

Capaciteit

350 ton per uur

Verbruik

Gewicht

27 ton

Aandijving

Diesel-hydraulisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

3 fracties

Zeefdekgrootte

4.27 x 1.53 m

Transport afmeting (L x B x H)

13.6 x 3 x 3.4 m

Afmeting (L x B x H)

Anaconda DF514

De DF514 is krachtig en zuinig in gebruik en kan 3 producten zeven / opslaan met een capaciteit tot 375 ton per uur. Compleet met een 2deks zeefbox van 4.27 x 1.53, hydraulisch opklapbare bunker, hoofdtransportband en 2 hydraulisch opklapbare zijtransportbanden. De zeef is uiterst eenvoudig in bedrijf te stellen en kan binnen 20 minuten na aankomst op de locatie worden gebruikt.

Hoge prijs/ kwaliteit verhouding

Anaconda machines worden gekenmerkt door hun hoge prijs/kwaliteit verhouding. De machines behalen de zelfde efficiëntie en capaciteit als concurrenten, zoals Powerscreen, tegen een lagere prijs. Dit levert natuurlijk een hoger rendement op voor u als koper!


Compacte machine

De compacte afmetingen van deze machine maken het makkelijk om te transporteren EN op locatie te gebruiken. Dit maakt de machine veelzijdig inzetbaar op veel verschillende plekken.

Naar hartenlust samen te stellen.

De machine wordt standaard rijkelijk uitgerust afgeleverd met de laatste innovaties. Toch zijn er nog genoeg opties los te bestellen. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke opties voor u van meerwaarde kunnen zijn.

  • Verschillende zeefdekken
  • Afstandbediening voor banden en bunker
  • Overband magneet

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.