Zeefmachines

Anaconda DF410

Duurzaam

Duurzame keus

Anaconda DF410

Capaciteit

250 ton per uur

Verbruik

8 ltr/h

Gewicht

15,6 ton

Aandijving

Diesel-Hydraulisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

3 fracties

Zeefdekgrootte

3 x 1.2 m

Transport afmeting (L x B x H)

9.9 x 2.35 x 3.09 m

Afmeting (L x B x H)

11.54 x 11.25 x 2.35 m

De Anaconda DF-reeks van mobiele zeven zijn zware zeven die speciaal ontwikkeld zijn voor een verscheidenheid van toepassingen.
De DF410 is een van de meest robuuste en betrouwbare zeefmachines op de markt. Volledig uitgerust met een 3 x 1.2 zeefbox heeft de DF410 de langste zeefbox in het compacte zeefsegment. De DF410 heeft ook 3 transportbanden, wat betekent dat deze veelzijdige zeef in staat is om te gaan met elke toepassing waarin hij kan worden geplaatst.
De DF410 kan makkelijk worden getransporteerd waardoor de transportkosten tot een minimum worden beperkt. De installatie is eenvoudig en de machine kan binnen 20 minuten na levering worden gebruikt. De inbedrijfstelling wordt vergemakkelijkt door de hydraulische bediening voor het positioneren en geleiden van alle transportbanden en de zeefbox.

Hoge prijs/ kwaliteit verhouding

Anaconda machines worden gekenmerkt door hun hoge prijs/kwaliteit verhouding. De machines behalen de zelfde efficiëntie en capaciteit als concurrenten, zoals Powerscreen, tegen een lagere prijs. Dit levert natuurlijk een hoger rendement op voor u als koper!


Compacte machine

De compacte afmetingen van deze machine maken het makkelijk om te transporteren EN op locatie te gebruiken. Dit maakt de machine veelzijdig inzetbaar op veel verschillende plekken.

Naar hartenlust samen te stellen.

De machine wordt standaard rijkelijk uitgerust afgeleverd met de laatste innovaties. Toch zijn er nog genoeg opties los te bestellen. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke opties voor u van meerwaarde kunnen zijn.

  • Verschillende zeefdekken
  • Afstandbediening voor banden en bunker
  • Overband magneet

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.