Zon-aggregaat

AgriPER - Mobiele uitvouwbare zon-aggregaat

Duurzaam

Duurzame keus

AgriPER - Mobiele uitvouwbare zon-aggregaat

Capaciteit

Verbruik

Gewicht

Aandijving

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

De uitvouwbare installatie van AgriPER kan op een door u gewenste locatie geplaatst worden en kan per dag 250 kW opwekken. Dit brengt u een stap dichter om volledig emissieloos te kunnen gaan werken.

Waarom wij kiezen voor mobiele zonne-energie door het toepassen van de AgriPER uitvouwbare zon-aggregaat?

 • Zonnevolgend uitvouwbare installatie
 • Volledig emissieloze stroomopwekking op locatie
 • Krachtstroom en netstroom
 • 40kW LiFePO4 duurzame accu’s
 • Géén milieuverontreinigende grondstoffen
 • Vergunningvrij plaatsen

De zonne-energie installatie van AgriPER is gemonteerd op een gekeurde trailer die eenvoudig gekoppeld kan worden aan een vrachtwagen of bedrijfsbus. 

Ter plaatse klapt u de installatie eenvoudig uit door één druk op de knop. De opgewekte zonne-energie wordt opgeslagen in een duurzame LiFePO4-accu van 50 kW. Dit maakt deze mobiele zon-aggregaat uitermate geschikt voor voor locaties waarbij een vaste elektriciteitsaansluiting ontbreekt. 

De unit levert krachtstroom (1x 16A, 1x 32A, 380V) en netstroom (4 x 220V). Ook bij 24-uurs stroombehoefte biedt AgriPER oplossingen voor maximale duurzame stroomopwekking. 

LiFePO4-accu

In de mobiele zon-aggregaten van AgriPER wordt alleen gebruikgemaakt van accu’s met LiFePO4-technologie. Deze accu’s hebben cellen met een lithium-ijzer-fosfaat-substantie. Ze hebben daardoor geen milieuverontreinigende grondstoffen. De organische zouten fosfaat, ijzer en lithium zijn niet schadelijk voor het milieu en kunnen als kunstmest worden hergebruikt. 

 • Snel en efficiënt laden
 • Langere levensduur
 • Weinig verloren energie
 • Klimaatbestendig
 • Geen onderhoud
 • Vlakke ontlaadcurve

Duurzaam in het zicht

Beter imago
Door gebruik te maken van de AgriPER maakt u een bewuste keuze om op een duurzamere manier te werken met uw machines. Een groen imago draagt immers mee aan het succes voor uw bedrijf. 

Subsidies

Wilt u de AgriPER zonne-agregaat aanschaffen voor uw bedrijf? Dan kunt u wellicht gebruikmaken van aantrekkelijke regelingen en subsidies. Zoals de SDE+ subsidie voor duurzame investeringen en de energie-investeringsaftrek waarmee u fiscaal voordeel kunt behalen.

Kostenbesparing

Duurzaam ondernemen betekent bewust omgaan met energie. Door te investeren in groene energie en er spaarzaam mee om te gaan, kunt u flink besparen op uw jaarlijkse energierekening. 

No items found.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.