SBM Betoncentrales

Bij Ophof Recycling en SBM staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Dat wij dealer zijn van SBM, is niet voor niets. Bij SBM staat net als bij Ophof Recycling kwaliteit zeer hoog in het vaandel.

Sinds januari 2023 importeren en leveren wij ook de betoncentrales van SBM.

Supermobiele EUROMIX betoncentrale

Onder het motto tijd is geld" zet de supermobiele EUROMIX-serie nieuwe maatstaven op het gebied van kostenbesparing. De lage montagetijd - slechts 480 minuten - en de geoptimaliseerde logistiek zijn twee essentiële factoren voor de efficiëntie van de supermobiele betoncentrales van SBM. De installatie is ontworpen om het hele jaar door 24/7 te functioneren en is ideaal uitgerust voor alle klimaatvereisten.

Semi-mobiele DYNAMIX betoncentrale

De DYNAMIX is een premium concept van SBM en combineert een revolutionaire design met een hoge functionaliteit en kwaliteit. Of het nu gaat om een krachtige binnen- of bouwplaatsoplossing, economische complete systemen met eigentijdse materiaallogistiek in de kleinste ruimtes of de weerbestendige standplaats het hele jaar door in een kwetsbare wijk - DYNAMIX® voldoet aan alle eisen.

Het basismodel DYNAMIX® Standard met beproefde mengtechniek kan naar behoefte worden uitgebreid met toepassing specifieke uitrustingspakketten uit het SBM-programma. Voor het eerst gebruikt SBM ook moderne lichtlijnen met hoge isolatiewaarden voor de winterbekleding, waardoor u direct energie bespaart op verlichting en verwarming.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.