Ophof Recycling Equipment wordt exclusief dealer van HAAS in Nederland.

Als Ophof Recycling Equipment zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten de perfecte oplossing te bieden. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we per 1 april exclusief dealer zijn van HAAS recycling systems.

HAAS staat al decennialang bekend als hét merk voor het shredderen van afval. Met innovatieve technieken optimaliseren zij elke stap in het verkleinproces, zodat we van afval weer grondstoffen kunnen maken.

Patrick Szubrin, HAAS sales manager zegt het volgende:

"Met Ophof Recycling Equipment hebben we een toonaangevende leverancier van recycling oplossingen binnengehaald, alsmede een versterking van ons HAAS netwerk. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!
Vanaf nu zal het Ophof team onze Nederlandse klanten en geïnteresseerde klanten graag van dienst zijn met een HAAS demo machine."

Het gehele productassortiment van HAAS is doordrenkt van kwaliteit. Samen met HAAS bieden we de volgende machines:

  • TYRON: de robuuste dubbelassige primaire shredder overtuigt door zijn krachtige prestaties en hoge capaciteit tot 100 ton per uur. Twee onafhankelijk aangedreven assen zorgen voor maximale flexibiliteit en bedrijfszekerheid. Met deze shredder kunt u, afhankelijk van het materiaal, de snelheid van de as, de draairichting en de omkeertijden op elk moment aanpassen, en door het slimme ontwerp van de assen wordt het wikkelen van draden en langvezelig materiaal vermeden! Vergeleken met een synchroon lopende hakselaar vermindert de HAAS TYRON slijtage en stilstand. De solide constructie zorgt voor een hoog rendement en een lange levensduur - de oudste TYRON die nu nog in bedrijf is, heeft al meer dan 35.000 bedrijfsuren op te teller!

  • ARTHOS: In combinatie met de TYRON-shredder verkleint de ARTHOS hamermolen grof voorversnipperd materiaal tot de vereiste grootte. Het duo versnippert afvalhout, groenafvalen PVC-afval, grondig en snel. Het eindproduct is afhankelijk van de hamerconfiguratie en het zeefkorfsysteem. Omdat er altijd randgevallen zullen zijn, stellen we u graag individuele configuratieoplossingen voor.
  • ALVA: De opnieuw ontworpen mobiele HAAS sterrenzeef is het perfecte zeefsysteem voor groenafval, wortels of afvalhout. Nadat de ingestelde fractie is uit gezeefd, gaat de rest weer de TYRON-shredder in.
  • SIEBO: De nieuwe Siebo trommelzeef is ontworpen voor gebruik op recycling- en afvalverwerkingslocaties. De zeefmachine wordt gekenmerkt door zijn robuuste constructie en hoogwaardige componenten. Ze is mobiel en zeer eenvoudig te bedienen door één persoon.

HAAS deelt onze filosofie dat we de perfecte oplossing voor de klant willen vinden.

HAAS heeft meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van complete installaties. Deze kennis en kunde levert u als klant een enorm voordeel op. Zo kunnen we u adviseren over de meest geschikte machines voor uw eisen, maar we kunnen u ook ideeën geven voor het optimaliseren van uw workflow, efficiënt machinegebruik en het ontwerp van uw installaties. Samen met HAAS installatiebouw kunnen we een oplossing op maat maken voor uw specifieke behoeften, voor een breed scala aan materialen: grofvuil en commercieel afval, afvalhout, huishoudelijk afval, PVC, kunststoffen, biomassa, en gemengd sloopafval.

Wij zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken uit naar wat we samen met de klant kunnen bereiken. Zo gaan we stap voor stap naar een volledig circulaire economie.

Wilt u meer weten over onze oplossingen? Wij nemen u graag mee in de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.