Rotorbreker

Verkocht | SBM Remax 300

Duurzaam

Duurzame keus

Prijs

Verkocht

Bouwjaar

2019

Draaiuren

1800 uur

Capaciteit

200 ton per uur

Verbruik

26 ltr/h

Gewicht

29,7 ton

Aandrijving

Diesel en/of elektrisch

Aant2al fracties

Zeefdekgrootte

Afmeting

6.8 x 2.5 x 2.55

Transport afmeting

10 x 2.6 x 3.2

Mobiele rotorbreker

Met een doorvoercapaciteit tot ca. 300 ton per uur  en een intelligent besturingssysteem is de  Remax 300  uitstekend geschikt voor middelgrote klussen. Door zijn  compacte afmeting  is deze prallbreker bovendien snel en gemakkelijk te transporteren.  De prijs-kwaliteit- capaciteitsverhouding maakt van de Remax 300 een serieus te overwegen optie voor de Nederlandse markt. Vanzelfsprekend kan de Remax 300 worden voorzien van een vooraf-zeef.

Laat de machine het werk doen  

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

Ondersteuning vanuit de fabriek

We demonstreren onze machines graag, zodat u weet wat de machine kan met uw materiaal. We krijgen hierin bijval van de fabriek, zodat u alle technische details van de machine kan ontvangen.

Gerrit Ophof

Gerrit Ophof

Meer weten over onze oplossingen?

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.