Rotorbreker

SBM Remax 500

Duurzaam

Duurzame keus

SBM Remax 500

Capaciteit

260 ton per uur

Verbruik

30 ltr

Gewicht

62 ton

Aandrijving

Diesel en/of elektrisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

Mobiele Rotorbreker

Met een aanvoercapaciteit tot ca. 500 ton per uur en een aanvoergrootte tot 800 mm is de diesel/elektrisch aangedreven Remax 500 uiterst  imposant. De Remax 500 onderscheidt zich, net als alle  andere SBM-brekers uit de Remax-serie, door zijn betrouwbaarheid (24/7, jaar-in-jaar-uit),  lange levensduur en een perfect eindproduct.

Laat de machine het werk doen  

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

MIA/Vamil toepasbaar

De overheid heeft ook door dat er verduurzaming mogelijk is in de recyclingbranche. Zij stimuleren dit door middel van MIA/Vamil investeringsregeling. Deze machine is geschikt voor deze regeling, hiermee verduurzaamt u en profiteert u van belastingvoordeel. Dubbel voordeel!

Krachtige Nazeef

De krachtige dubbel of enkeldeks nazeef kan de fracties die uit de breker komen perfect zeven. De zeef wordt, in tegenstelling tot die van de concurrentie, aan beide kanten aangedreven wat een krachtige slag oplevert.

Naar hartenlust samen te stellen.

De machine wordt standaard rijkelijk uitgerust afgeleverd met de laatste innovaties. Toch zijn er nog genoeg opties los te bestellen. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke opties voor u van meerwaarde kunnen zijn.

  • Magneet CP 20 /140– SC2
  • Verlichting 2 Schijnwerper
  • Frequentie omvormer op over korrel retourband
  • Modem voor opsporen van elektronische storing op afstand
  • Watersproei compleet + pomp                                                    
  • Zeefbodem om actieve voorafzeef af te dichten
  • Windsichter
  • 2x LED schijnwerpers

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.