Rotorbreker

SBM Remax 450

Duurzaam

Duurzame keus

SBM Remax 450

Capaciteit

280 ton per uur

Verbruik

28 ltr/h

Gewicht

52 ton

Aandrijving

Diesel en/of elektrisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

17.5 x 3 x 3.6 m

Afmeting (L x B x H)

SBM Remax 450

De Remax 450 is een van de beste opties voor de  eisen die de Nederlandse recyclingsmarkt stelt: Een hoge  aanvoer-capaciteit tot 240 ton per uur, actieve voorafzeving,  rupsmobiel, compact en gemakkelijk te transporteren. Deze tonnen zijn gebaseerd op ervaringscijfers uit de Nederlandse markt. De Remax 450 is eenvoudig te onderhouden en kan op afstand worden uitgelezen. De Remax 450 is een Remax 400 voorzien van actieve voorafzeving. Er wordt actief meer zand uitgezeefd dat via de bypass onder de machine doorgaat. Hiermee wordt een hogere productie capaciteit bereikt.

Ondersteuning vanuit de fabriek

We demonstreren onze machines graag, zodat u weet wat de machine kan met uw materiaal. We krijgen hierin bijval van de fabriek, zodat u alle technische details van de machine kan ontvangen.

Krachtige Nazeef

De krachtige dubbel of enkeldeks nazeef kan de fracties die uit de breker komen perfect zeven. De zeef wordt, in tegenstelling tot die van de concurrentie, aan beide kanten aangedreven wat een krachtige slag oplevert.

Laat de machine het werk doen  

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

MIA/Vamil toepasbaar

De overheid heeft ook door dat er verduurzaming mogelijk is in de recyclingbranche. Zij stimuleren dit door middel van MIA/Vamil investeringsregeling. Deze machine is geschikt voor deze regeling, hiermee verduurzaamt u en profiteert u van belastingvoordeel. Dubbel voordeel!

Naar hartenlust samen te stellen.

De machine wordt standaard rijkelijk uitgerust afgeleverd met de laatste innovaties. Toch zijn er nog genoeg opties los te bestellen. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke opties voor u van meerwaarde kunnen zijn.

  • Magneet CP 20 /140– SC2
  • Verlichting 2 Schijnwerper
  • Frequentie omvormer op over korrel retourband
  • Modem voor opsporen van elektronische storing op afstand
  • Watersproei compleet + pomp                                                    
  • Zeefbodem om actieve voorafzeef af te dichten
  • Windsichter
  • 2x LED schijnwerpers

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.