Rotorbreker

SBM Remax 400

Duurzaam

Duurzame keus

SBM Remax 400

Capaciteit

220 ton per uur

Verbruik

28 ltr/h

Gewicht

51 ton

Aandrijving

Diesel en/of elektrisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

13.7 x 3 x 3.6 m

Afmeting (L x B x H)

SBM Remax 400

De Remax 400 is een van de beste opties voor de  eisen die de Nederlandse recyclingsmarkt stelt: Een hoge  aanvoer-capaciteit tot 215 ton per uur, rupsmobiel, compact en gemakkelijk te transporteren. De Remax 400 is eenvoudig te onderhouden en kan op afstand worden uitgelezen. Deze breker is ook te leveren met actieve voorafzeving.

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

Krachtige Nazeef

De krachtige dubbel of enkeldeks nazeef kan de fracties die uit de breker komen perfect zeven. De zeef wordt, in tegenstelling tot die van de concurrentie, aan beide kanten aangedreven wat een krachtige slag oplevert.

Laat de machine het werk doen  

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

Naar hartenlust samen te stellen.

De machine wordt standaard rijkelijk uitgerust afgeleverd met de laatste innovaties. Toch zijn er nog genoeg opties los te bestellen. Wij kunnen u optimaal adviseren over welke opties voor u van meerwaarde kunnen zijn.

  • Magneet CP 20 /140– SC2
  • Verlichting 2 Schijnwerper
  • Frequentie omvormer op over korrel retourband
  • Modem voor opsporen van elektronische storing op afstand
  • Watersproei compleet + pomp                                                    
  • Zeefbodem om actieve voorafzeef af te dichten
  • Windsichter
  • 2x LED schijnwerpers

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.