Kaakbreker

SBM Jawmax 500

Duurzaam

Duurzame keus

SBM Jawmax 500

Capaciteit

500 ton per uur

Verbruik

Gewicht

62 ton

Aandrijving

Diesel/elektrisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

SBM Jawmax 500

Doorzetten is het kenmerk van een Jawmax 500. De 500 tref je vaak aan in groeves en omstandigheden waar het materiaal vraagt om kracht. Materiaal tot 400Mpa is een hardheid die deze machine goed aankan. Technologische aansturing van de Jawmax zorgt voor een perfecte afstelling waardoor de productie groot is en de slijtage tot een minimum beperkt wordt. De Jawmax 400 is eenvoudig te onderhouden en kan op afstand worden uitgelezen.

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

Laat de machine het werk doen  

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

Ondersteuning vanuit de fabriek

We demonstreren onze machines graag, zodat u weet wat de machine kan met uw materiaal. We krijgen hierin bijval van de fabriek, zodat u alle technische details van de machine kan ontvangen.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.