Kaakbreker

SBM Jawmax 300

Duurzaam

Duurzame keus

SBM Jawmax 300

Capaciteit

300 ton per uur

Verbruik

Gewicht

30 ton

Aandrijving

Diesel/elektrisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

SBM Jawmax 300

De Jawmax 300 is een technisch hoogstaande kaakbreker. Door de compacte bouw is de machine zeer eenvoudig te verplaatsen en voldoet met ruime mate aan de eisen die de Nederlandse recyclingsmarkt stelt: Een hoge  aanvoer-capaciteit van 300 ton per uur, voorafzeving,  rupsmobiel. De Jawmax 300 is eenvoudig te onderhouden en kan op afstand worden uitgelezen.

Bewezen kwaliteit

SBM's historie begint in 1950 met de ontwikkeling van hun eerste breekmolen. Sindsdien voldoen de sterke en betrouwbare installaties van SBM aan de hoogste eisen, hoewel ze het hele jaar door, 24 uur per dag, 7 dagen per week in bedrijf zijn. Onze SBM installaties breken en verwerken minerale grondstoffen en recyclen bouwmaterialen en worden geassocieerd met winstgevendheid, robuustheid en een stabiele waarde.

Laat de machine het werk doen  

Alle SBM brekers zijn standaard uitgerust met intelligente software die automatisch het vermogen aanpast aan de weerstand die de rotor voelt. Hierdoor is de slijtage lager, het verbruik minder, maar de doorvoercapaciteit hoger! Met de besturing op afstand hoeft de machinist de kraan niet te verlaten om de machine af te stellen.

MIA/Vamil toepasbaar

De overheid heeft ook door dat er verduurzaming mogelijk is in de recyclingbranche. Zij stimuleren dit door middel van MIA/Vamil investeringsregeling. Deze machine is geschikt voor deze regeling, hiermee verduurzaamt u en profiteert u van belastingvoordeel. Dubbel voordeel!

Ondersteuning vanuit de fabriek

We demonstreren onze machines graag, zodat u weet wat de machine kan met uw materiaal. We krijgen hierin bijval van de fabriek, zodat u alle technische details van de machine kan ontvangen.

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.