Secundaire Shredder

HAAS ARTHOS

Duurzaam

Duurzame keus

HAAS ARTHOS

Capaciteit

55 ton per uur

Verbruik

Gewicht

40 ton

Aandijving

Diesel-hydraulisch

Betonproducten

Volume menger

Aantal fracties

Zeefdekgrootte

Transport afmeting (L x B x H)

Afmeting (L x B x H)

Wat is de ARTHOS?

ARTHOS, de populaire hamermolen, is nu ook beschikbaar in een mobiele versie. Op een rupsband maakt de machine voor het verkleinen van voorgebroken materiaal moeiteloos vooruitgang, zelfs op moeilijk terrein!

Waarin verschilt hij van andere hamermolens?

Net als de stationaire versie, is deze Viking uitgerust met de ballistische uitwerper. Onzuiverheden, zoals ijzer, non-ferromateriaal, enz., die samen met het materiaal in de hamermolen terechtkomen, worden automatisch afgescheiden. U hoeft de machine niet apart te stoppen om de vreemde voorwerpen te verwijderen, stilstandtijden worden zo aanzienlijk geminimaliseerd en kosten verlaagd! Een ander hoogtepunt van de secundaire breker is het snelle zeefwisselsysteem. De machine kan hydraulisch worden geopend. Hierdoor kunt u de zeefkorf in de kortst mogelijke tijd veranderen en zo de grootte van de uiteindelijke korrel op korte termijn variëren.

Wat is zijn kracht?

Met een individueel afgestemde selectie van speciale HAAS kloppers, tegenmessen en zeefkorfsystemen bereikt u het door u gewenste eindproduct. Ongewenste boetes worden tot een minimum beperkt.

Krachtige bovenbandmagneet

Met de bovenbandmagneet voorkomt u dat er verontreiniging in het eindproduct zit.

  • hydraulisch in hoogte verstelbaar
  • kantelhoek bovendien handmatig verstelbaar
  • extra sterke neodymium magneet beschikbaar

Vraag een offerte aan!

Neem contact op met onze specialisten en wij geven vrijblijvend advies gebaseerd op jouw situatie!

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.

Er ging iets fout. Probeer het nog eens.

Door op "Accepteer" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.